Bruker en PID kontroller sammen med en riskoker for å kjøre dette selv, har dog bare fått brukt det en gang av praktiske årsaker.
Da kjøpte jeg yttrefilet fra Meny, ba dem vakumpakke for meg (noe de gjorde kostnadsfritt) og hev dem oppi vannbadet som var satt til ca 59c. Der lå det i ca 24 timer før jeg freste opp kjøttstykkene i en panne før servering.
Aldri spist noe mørere tror jeg. Strengt tatt må jeg se å få bestilt en ny temperaturføler da jeg har klart å knekke ledningen på den som fulgte med når jeg var litt uforsiktig ved siste økten.
Refleksjoner fra det jeg gjorde dog;
* 8 timer hadde sikkert holdt lenge
* 58 grader hadde nok også vært bra
* Grillpanne for å få litt koselig mønster i kjøttstykkene hadde ikke vært feil
Nå som sommeren nærmer seg dog kan jeg jo bare slenge det ferdie kjøttet rett opp på grillen. Blir nok noe slikt neste gang .
Da kjøpte jeg yttrefilet fra Meny, ba dem vakumpakke for meg (noe de gjorde kostnadsfritt) og hev dem oppi vannbadet som var satt til ca 59c. Der lå det i ca 24 timer før jeg freste opp kjøttstykkene i en panne før servering.
Aldri spist noe mørere tror jeg. Strengt tatt må jeg se å få bestilt en ny temperaturføler da jeg har klart å knekke ledningen på den som fulgte med når jeg var litt uforsiktig ved siste økten.
Refleksjoner fra det jeg gjorde dog;
* 8 timer hadde sikkert holdt lenge
* 58 grader hadde nok også vært bra
* Grillpanne for å få litt koselig mønster i kjøttstykkene hadde ikke vært feil
Nå som sommeren nærmer seg dog kan jeg jo bare slenge det ferdie kjøttet rett opp på grillen. Blir nok noe slikt neste gang .