Spiste indisk som overtidsmat på kontoret i går, og fra bestillingen hadde vi en haug en sterk grønn chili/myntesaus og raita stående igjen som jeg tenkte kunne brukes i kveldens middag.
De sausene ble garnityr på noen lite vellykkede pitabrød (så de kaller jeg bare «mykt brød») sammen med lammekjøttdeig, grønnsaker jeg fant i kjøleskapet og litt diverse.
Smashburger-ish med løk. Ikke 100% fornøyd med salatvalget, men ellers bra. Forsøkte to ulike smelteteknikker på osten, derav litt forskjeller. Morenepoteter fra ovnen ved siden av.
Har invitert meg selv bort på middag like etter jobb og sagt at jeg tar med lasagne, så forsøker å gjøre ukedagene enklere ved å lage den klar på forhånd og bare steke der.
Lite spennende ragù, men tok med noen tips fra J. Kenji López-Alt sin oppskrift og lurer på om jeg skal forsøke den i sin helhet en annen gang.