- Medlem
- 25. nov. 2008
- Innlegg
- 3.346
2kg Entrecote etter 24 timer på 50 grader sous vide, avsluttet med gassbrenner! Trodde den skulle være mindre "stekt" på 50 grader, men godt var det uansett..
Rålekker marmorisering!
Hvor "felte" du dette dyret?
2kg Entrecote etter 24 timer på 50 grader sous vide, avsluttet med gassbrenner! Trodde den skulle være mindre "stekt" på 50 grader, men godt var det uansett..
Hva slags brenner og gass bruker du? Hvordan blir skorpen? Etterlater gassen noe smak?
Vurderer innkjøp av gassbrenner
Biff tartar er digg!Er det noken her som liker tattar biff??
Vet ikke om dette er alt for sent, men jeg anbefaler Bernzomatic TS8000 og Searzall.
http://www.amazon.com/Searzall-Torch-Attachment-Small-Stainless/dp/B00L2P0KNO