Har brukt mye forskjellig opp igjennom tiden.
Første kjærlighet var F. Dick kniver som junior på kjøkkenet til Lekter´n, DS Loise og Albertine. Lette å skjæpe og stabilt og godt arbeidsverktøy. Deretter var jeg innom knivene til Victorinox. Liker godt deres konditorkniv og 19 cm kokkekniv. Deretter var jeg en kort tur innom Sabatier. Sabatier Lion Kokkekniv 20 cm er noe av det bedre man kan kjøpe på budsjett. Passer storkjøkken og hjemmekjøkken like godt. Bra finish har de æv.
I dag ser det litt annerledes ut.
Har en del Mac. Bra budsjettkniver, har også noen Global. De fleste er gitt bort, foruten en liten "urtekniv".
De beste knivene i samlingen presentert i tilfeldig rekkefølge:
16,5cm Santoku Grønnsakskniv TAKAMURA Migaki
15 cm Masamoto VG Series Petty
14,5 cm Masamoto ST Series Boning knife
210 cm Hiromoto Master Nagao Final Collection Damascus Gyuto
Er også de som brukes oftes.
Vis vedlegg 135800 Vis vedlegg 135801 Vis vedlegg 135802 Vis vedlegg 135803