Damp det. Poteter nederst i kjelen og pinnekjøttet oppå. Ta ut pinnekjøttet når det er ferdig og skjerp det i ovnen.Har alltid dampet pinnekjøttet men ser det er mange som koker. Hva gjør dere? Blir det saftigere med koking?
1/2 pris kjøp på denne idag. 119 pr kgDenne er amazing. Rema har den inne i år. Kjøpte den i fjor også, men da til Remapris x 2 eller 3 på delikatessebutikk. Løp og kjøp!
Vis vedlegg 273452
Leverandør?
Enig. Pinnekjøtt skal kun dampes på topp av bjørkepinner, ingen etterbehandling i ovn. Slik det har blitt gjort av generasjonene før oss.Og så kommer vi til den virkelig interessante biten, som er det evige "skjerpe i ovnen" trikset - har alltid vært en tradisjonalist som bare dampet, men tenkte det kunne vært verdt en test, og skjerpet halvparten av pinnene med grillfunkjson etter at dampingen var ferdig.
Etter min mening var det en stor tommel ned til de skjerpede pinnene - de mistet masse smak, og føltes tørre og kjipe i forhold til de saftige pinnene som bare var dampet.
Men uansett kjekt å ha testet selv, og kommer nok til å holde meg til kun damping i uoverskuelig fremtid