UJU
Støttemedlem
Ha ha.
Whiskyens brunkrem. Priceless...
Jeg vil nok påstå at litt høyere alkoholinnhold vil bevare smaken bedre enn fravær av kuldefiltrering.
Er nok mer skeptisk til de med 40,0% alk innhold + ingen kuldefiltrering enn de med 46% med farge + kuldefiltrering.
Utvannet skvip...
Ellers er nok den ideelle whiskyen 46%, non-chill filtered og ingen farge tilsatt.
Sleng på 40-60 ppm med fenoler og en finish i PX-fat, så har du meg hekta.
Eller hva sier du til litt kuldefiltrert Pastis @Hammerfjord ?
Ingen tåke i Pastis'en?
Da hadde det blitt skikkelig bråk eller...?
Whiskyens brunkrem. Priceless...
Jeg vil nok påstå at litt høyere alkoholinnhold vil bevare smaken bedre enn fravær av kuldefiltrering.
Er nok mer skeptisk til de med 40,0% alk innhold + ingen kuldefiltrering enn de med 46% med farge + kuldefiltrering.
Utvannet skvip...
Ellers er nok den ideelle whiskyen 46%, non-chill filtered og ingen farge tilsatt.
Sleng på 40-60 ppm med fenoler og en finish i PX-fat, så har du meg hekta.
Eller hva sier du til litt kuldefiltrert Pastis @Hammerfjord ?
Ingen tåke i Pastis'en?
Da hadde det blitt skikkelig bråk eller...?