Så kjedelig var den faktisk. Stjerneanis; https://www.vinmonopolet.no/vmp/Land/Skottland/Cu-Bocan-Highland-Single-Malt-Scotch-Whisky/p/999901. Det er kjekt å eksperimentere. Av og til treffer man - andre ganger ikke. Eksperimenterer man ikke i det hele tatt, blir det av og til stereotypt og kjedelig.Eh, hæ?
Hvorfor i all vide verden skulle stjerneanis tilføre whisky noe positivt?
Kall meg gjerne sutrete, men så dårlig kan ikke den whiskyen ha vært vel?
Om du var ute etter hostesaftlignende brennevin, så kan jeg anbefale Ardbeg eller Laphroaig
Og nei, Ardbeg og Laphroaig er ikke hostesaftlignende. Det er himmel i flaske.
Steike, så god denne var / er. Rett og slett en "cracking dram".
Og - en ting til.
Litt whiskymatematikk.
Det står på flasken jeg kjøpte i dag at den er tappet 27. juni 2018. Når vi da vet at destilleriet var stengt mellom 1996 og tidlig 2002, så må jo whiskyen på denne såkalte 18YO egentlig være over 22 år. Det kan være noe av forklaringen til at det er en særdeles god "18YO" single malt.
Navnet forplikter med andre ord - og destilleriet har måttet ty til eldre whisky for å opprettholde den tradisjonelle utgivelsen av "Allerdice 18YO".
Ikke nødvendigvis - men trolig.Ikke nødvendigvis.
De nye eierne kan ha fått levert fat fra andre, som deretter har blitt lagret i egne varehus.
Det er vel også litt rart at det da ikke havnet i 21-åringen?
Ikke nødvendigvis - men trolig.
"Kan" ha...
Hvem sier det ikke havnet i 21-åringen?
Se her: https://wordsofwhisky.com/glendronach-is-a-lot-older-than-the-label-says/