Dette gjør livet godt å leve - hverdags-edition

Dry aged ytrefilet fra Trondheim slakterhus med oksehalesaus og balsamicosirup.
Som eneste tilbehør så ble det en god gammel klassiker: Hasselbackpotet med parmesan.
11d53ab873661f905628c66e9c1aa31f.jpg
 
Redigert:
Var ikke dette et krav? I så fall - no rest for the grumpy.

Det er det som er det fine! Det er det man kan klage på senere!
"Hvorfor gjorde jeg det slik.... og ikke sånn...."

Det er helt klart at det har vært en konspirasjon fra produsenten sin side....


8
 
Å jobbe for et nytt uavhengig norsk oljeselskap som p.t. er i vekstfase/motfase til petroleumssektoren generelt sett. Masse spennende på gang, teambuildings, nye systemer, nye kolleger, nye lokaler, ny nettverksbygging - og en ganske sikker jobbfremtid. 2016 var slitsomt med primært nedbemanningsfokus - så 2017 virker å ha et annet fortegn. Ja, så ser det ut som det nye selskapet har WIS-er i krinker og kroker. Må finne dem. :)