har ikke vært i kjøkkenperiode på noen år, så er ikke fullstendig oppdatert. tror det sto en la cornue ovn i vinduet på bagatelle for mange år siden, og kjøkkenet på bildene er kanskje hellstrøm sitt nyeste.
det er jo en smaksak, men jeg ser på kjøkken som en matlagingsfabrikk - ønsker derfor ikke noe hyggekjøkken og ingen uvedkommende rundt meg når jeg lager mat. derfor ville jeg valgt bulthaup + gaggenau. sistnevnte er jeg forøvrig vokst opp med siden 70-tallet, en hærskare av fantastiske elementer, og er helt perfekt.
så sant man har muligheten, så er et kjøkken tilpasset brukerne og virkeligheten det optimale; er man ungkar og ikke bryr seg om matlaging så trenger man bare en diger søppelbøtte til pizzapappen. for oss andre som bruker mye tid på matlaging og kanskje safting og sylting og slakting, så gjelder andre regler. mitt ideal er et kjøkken som kan høyttrykkspyles med sluk i gulvet