Øl

Øl har blitt litt for pretensiøst de siste årene, synes jeg. Øl er gullegodt - men når det går "vin / klokke-tanker" i ølet; fail.
 
En 6,9% nytes på ferie i Tallberg.
61BE2AAF-C3C3-403B-BC57-DC92AED2C1E0_zpsebwz6xkj.jpg
Oppdaget denne i sommer. Anbefales!
 
En etterlengtet IPA fra San Diego er endelig å finne i polets hyller.
Ble en six-pack med Ballast Point Sculpin i dag.
1D380745-BB0E-4CD9-A114-C24B0805FC65_zpsnlgnrxfn.jpg
 
For alle hjemmebryggere (eller for de som kjenner en hjemmebrygger de har lyst til å gjøre narr av) så anbefales siste utgave av "Lunch". Nummeret er viet til hjemmebryggingens kunst.

V2doQnhW.jpeg
 
  • Liker
Reaksjoner: trippelj og Jørn
Ingen som har hentet fram juleølet? Julebokk på meg i kveld:) og enda et halvdårlig bilde med det velkjente "Klokke/alkohol" motiveto_O

 
  • Liker
Reaksjoner: Preacher og Newbie
Følgende ble levert på døren:
90C57D95-E12A-42B3-AD34-78417A64CD9C_zps9lh9y5rh.jpg


Mon tro hva dette kan være?
A5FD3D97-9B86-4C0C-9D36-5439E4A724AC_zpsxeo0k7zq.jpg


Åtte hellige graler. Westvleteren 8 og 12.
8A490202-A3DA-4E08-B7E6-7EFE34E72980_zpsohmu1qcy.jpg

Gleder meg som en unge på julaften til å smake på det som, blant ølentusiaster verden over, er ansett som verdens beste øl:)
 
  • Liker
Reaksjoner: Ban
Følgende ble levert på døren:
90C57D95-E12A-42B3-AD34-78417A64CD9C_zps9lh9y5rh.jpg


Mon tro hva dette kan være?
A5FD3D97-9B86-4C0C-9D36-5439E4A724AC_zpsxeo0k7zq.jpg


Åtte hellige graler. Westvleteren 8 og 12.
8A490202-A3DA-4E08-B7E6-7EFE34E72980_zpsohmu1qcy.jpg

Gleder meg som en unge på julaften til å smake på det som, blant ølentusiaster verden over, er ansett som verdens beste øl:)

Jeg har sett de har hatt dette på polet også, men det er kanskje bare ved enkeltanledninger og blir vel revet bort rimelig fort?

http://www.nettavisen.no/frstemann-i-l-ken/3423147602.html

Hadde vært moro å fått tak i et par flasker:) og tar gjerne i mot tips om hvor jeg bør henvende meg;)
 
Jeg har sett de har hatt dette på polet også, men det er kanskje bare ved enkeltanledninger og blir vel revet bort rimelig fort?

http://www.nettavisen.no/frstemann-i-l-ken/3423147602.html

Hadde vært moro å fått tak i et par flasker:) og tar gjerne i mot tips om hvor jeg bør henvende meg;)
Ja, den norske importøren får pleier å få inn et meget begrenset parti via gråmarkedet når det er ølslipp på polet ca. én gang i året. Folk står så i kø i timesvis før polets åpningstid for å få med seg et 1-2 stk(ølet er kvotert).
 
  • Liker
Reaksjoner: Ban
Det er nok helt riktig. Det er forskjell på surøl og surøl. Lambic/kriek og de typene der er også syre, men smaker mer som en brut Crémant.