Dagens vintage-kjøpetips (med vurderinger og diskusjoner)

I min sitter det et Landeron 51. Nyservet av Greg her på forumet. Service og deletilgang er i hvertall ganske så kurant på denne. Min er forresten i rødt gull :cool:

D1574682-1D06-4C0C-9BC1-AA0DD7FCC642_zpsagpg754o.jpg

Flott ur, hva er ca pris på en slik?
 
Er det et tips eller ønsker du en vurdering?
Det var bare ment som et tips, men kom gjerne med en vurdering hvis du har lyst, @SpaceCowboy! Jeg synes den var flott, og som italofil likte jeg at det står «Cronografo», men jeg er ikke i handlemodus. Det kan det jo hende det er andre som er. Sjekk det 6-tallet! Font-kudos.
 
Redigert av en moderator:
Veldig flott. Kjenner ikke til Vetta, men den har et legendarisk Valjoux verk som ble produsert i en mannsalder. Jeg har til eksempel en Eterna fra slutten av 30 tallet med det samme verket. I følge Ranfft produsert i perioden 1914 til 1974, med to pushere fra 1936......
 
  • Liker
Reaksjoner: aek
Hei @Heritage! For å si noe mer om klokka må nok lokket åpnes. På innsiden av lokket skal det være et referansenummer. Videre skal det være et serienummer på verket som angir produksjonsår. Trenger dette for å si noe mer om klokken. Ta gjerne bilder av verket også hvis du ønsker en verdivurdering.
 
Mye bra der! Generelt høye priser. Skulle til å kommentere at prisen Sifferten var noget drøy, men når jeg ser på bildene er jeg ikke så sikker. Komplett med boks og papirer er en sjeldenhet, det er første eier som selger og den har hatt fabrikkoverhaling i nyere tid. Ikke flink nok til å avgjøre 100% om det er original starburst finish, eller om kassen har vært overhalt hos TAG. Men ser originalt ut for meg.

http://antika.no/index.php?option=c...how_products=1&select_categories=8&Itemid=124

http://antika.no/index.php?option=com_content&view=article&id=3&Itemid=187

Pie-panen er lekker, men 10k for dyr vel ;)

http://antika.no/index.php?option=c...how_products=1&select_categories=8&Itemid=124
 
En del fint. Ikke akkurat noen kupp på de modellene jeg kikket på. Seamaster 60, Pie-pan, Polarouter.

Selv på utkikk etter akkurat en slik Pie-pan (168.005), men her har vel noen vært litt overivrig med poleringa. Selv et mint eksemplar forsvarer jo ikke den prisen head only.
 
Redigert:
Hva tenker folk om Seiko Bullhead Chronograph? Ble litt revet med og fikk vinnerbudet på en slik på auksjon ikveld. Sitter og lurer på om det kan ha vært et dumt kjøp. Kom på 700€ pluss omkostninger og mva. Noen erfaringer eller tanker?
 
  • Liker
Reaksjoner: Preacher