Anbefaler å ta litt akasie honning over pinnekjøttet før det «skjerpes» i ovnen.Ja, nydelig med pinnekjøtt! Det er pinnekjøttet som settes litt i ovnen etter at det er ferdig dampet (skjerpes).
Etter at jeg begynte å lage finsk kålrabistappe så ble familien (og andre jeg har anbefalt den til) helt gærn etter den.
Velbekomme . Artig tidsfordriv når siste del av påsken blåser og sludder bort.Fantastisk potet-feed! Stor TAKK for innsatsen
Målte ikke, men det var et lag på 6-7 mm som fløt på toppen, ca. samme tykkelse som fettlokket i pinnekjøttgryta.Hvor mye olje per liter vann hadde du i?
Ja, tror det jeg òg, men prøvde å ha omtrent samme saltkonsentrasjon som i pinnekjøttkraften, basert på smakOkei. Hadde du kjørt på med mer salt i vannet hadde nok poteten uten skall holdt seg sammen og vil jeg tro. Men det er du som er eksperten!
Henriettas leverer nok en gang!
Vis vedlegg 246709
Ser nydelig ut! Gi gjerne en kort tilbakemelding.
Leste det nett, men la meg kun merke i at Henriettes scora elendig iår. Dei plar alltid vere ok.Noen som vet hvilke produsenter som er testvinnere i år ?
Fra Dagens NæringslivNoen som vet hvilke produsenter som er testvinnere i år ?