Høstdepresjon

Til dessert valgte jeg engelske oster, og fruen valgte Chocolat tart, med sitronsyltetøy, fryst yoghurt og kokosnøttiskrem.
giphy.gif

Til desserten fikk jeg servert 2002 Quinta da Roêda, Croft Douro, Portugal
Mens fruen fikk ett glass med 2009 Late Bottle Vintage, Noval, Douro, Portugal.
30.jpg


giphy.gif

På nabobordet holdt de show med flytende nitrogen. Har testet isekremen et par ganger tidligere. Litt mer show enn smak etter min mening. Men er absolutt verdt å teste det ut.
 
Pass nå på slik at din kulinariske fot ikke blir lengre en din horologiske fot @Edzilla :D
Som vanlig et fortreffelig stykke arbeid du legger ned for oss her ;)
Takk for at du deler.
 
Liten tur tilbake til London, å nå innom Saatchi Gallery for SalonQP.
Vi møtte min venn Shawn fra GINOTTI, sammen med en representant fra ANDERSEN Genéve og mb&f.
Men siden vi var sent ute, ble det bare en rask visit, før galleriet stengte for en time, før de så åpner igjen senere på kvelden.
Bestemte oss for å dra innom Kingly Court i Carnaby for drinks.
35.jpg
36.jpg

37.jpg
 
Resten av kvelden ble såpass fuktig, at jeg "glemte" helt å dokumenterer det.
Godt at hotellet ikke ligger så langt unna Carnaby.
 
Dag to startet med sen frokost, som gikk rett over til cookies og te.
Må bare nevne at servicen på The Athenaeum er helt formidabel. Her kan man be om det aller meste, og det meste blir fikset.
38.jpg
40.jpg
42.jpg
43.jpg
 
Holy fuck!!! Bør jeg være spent? Jeg mener, altså type miste nattesøvnen- spent?