Ja, vi elsker nato-rem

Lengde nato

Er det noen butikker som selger nato med litt ekstra lengde på? Har handlet noen på både straps.no og ebay, men de blir litt snaue for mine håndledd. Akkurat for kort til å få en god brett på den siste delen.
 
Er det noen butikker som selger nato med litt ekstra lengde på? Har handlet noen på både straps.no og ebay, men de blir litt snaue for mine håndledd. Akkurat for kort til å få en god brett på den siste delen.

Har samme problemet selv, med de snaueste NATO-remmene. Disse har Zulu og NATOer med gode lengder (30 cm): http://www.watchobsession.eu/Zulu-and-NATO-Nylon-Straps/MILITARY-3-RING-NATO-NYLON-STEEL-WATCH-STRAP-CLASSIC-COLOURS. Ser at de nå er tomme for lange NATOer.
Disse er på 28 cm: http://www.natostrap.com/Home/NatoStraps.html#0
 
Redigert:
Bumper denne tråden med denne sommer-komboen:)

2A732D80-FCCA-4C9E-AC22-BA03C910771F_zpssj447heh.jpg
 
  • Liker
Reaksjoner: Jone
Hodinkee

Noen som har erfaring med NATO (Kangaroo) fra Hodinkee?
Tenkte jeg skulle bestille, men greit å høre om noen har prøvd de! :)

Har prøvd noen forskjellige NATO-remmer i skinn før, men kan ikke si at de har vært spesielt holdbare/god kvalitet..

Hva er en post uten bilder..:



 
Bumper denne :mrgreen:

Med håndledd på 20cm så blir standar Natoene litt i det korteste laget, men utvalget av Nato på 30cm har vært begredelig, men noe har jeg funnet :p

295FF931-CE19-4288-8297-D0F58B9EE900_zpsfknbp345.jpg


Øverst Maratac, NATO Strap Co, wATch aficionado og nederst en standar lengde fra Strapcode.

Maratac er vel kjent for de fleste 30cm lange, 1,15mm tykke, Børstet hardware myke litt bomullsakitige samme som strapcode, ikke det største utvalget 5 ensfargede og 2 bond typer. Litt høy pris.
Kan kjøpes her http://www.broadarrow.net/maratac.htm og her http://www.westcoastime.com/marnatimbanf.html

NATO Strap Co 29,5cm lange 1,4mm tykke,Børstet hardware tykkeste stivere mere nylonpreg. 9 ensfargede og en stripet,
Kjøpes her http://natostrapsco.com/collections/all-watch-straps/22mm+brushed+nylon+nato12inch

wATch aficionado 30cm lange 1,15mm tykke, Polert hardware fikk to reimer fra dem den ene er litt stivere en den andre nylon. 15 stk å velge blandt i 22mm
Kjøpes her http://www.watchaficionado24.com/collections/22mm-nato?page=1

timepiecerepublic på ebay har også noen som de kaller Maratac, 30cm lange, 5 ensfargede, bestilte ikke noe her da prisen på orginale Maratac var den samme.
http://www.ebay.com/itm/22mm-Nylon-Diver-Strap-4-Rings-Brush-Watch-Band-Military-fit-ZULU-Maratac-22-5-X-/140948143693

ZULUDIVER kom over denne akkurat nå 5 ensfargede i 30cm + bond, tør ikke si noe om kvaliteten men virket litt tynne med 1mm.
https://www.watchgecko.com/nato-watch-strap-zuludiver-141.php

Som dere se så har det blitt litt bedre utvalg i lange Nato reimer men fortsatt ikke det beste :rolleyes: Hva er best ? Maratac ga vel den beste følelsen men er dyre og litt kronglete å få tak på, NATO Strap Co virker bra men er nesten like tykk som en Zulu, wATch aficionado er stivere mer nylon en Maratac og strapcode reima, mange artige farger. Holbarheten tør jeg ikke si noe om da jeg bare har hatt disse noen få dager.
 
Noen som har kjøpt fra cheapnatostraps før?

Bestilte et par natos Igår og lurer på hvor lang frakt tid det var?
Kjapp sending?
 
Yes, kun gode erfaringer. Tar lengre tid enn fra norske, men fortsatt helt innenfor hva jeg mener er greit. Tror det gikk fem arbeidsdager fra sverige. Premiumnatoen deres har en helt annen kvalitetsfølelse enn vanlige. (imo)
 
Yes, kun gode erfaringer. Tar lengre tid enn fra norske, men fortsatt helt innenfor hva jeg mener er greit. Tror det gikk fem arbeidsdager fra sverige. Premiumnatoen deres har en helt annen kvalitetsfølelse enn vanlige. (imo)

Takk for svar.

Kjøpte noen premium og noen vanlige så får vi se hvor gode de er :)
 
Er det bare meg som synes G10 Nato blir litt klumpete. RAF reimer derimot, de er gode de. Synd utvalget er mye dårligere.

Sean%20Connery%20-%20Détente%20dans%20Goldfinger.jpg
 
Sitter med en Speedy 9300 og ønsker meg Nato-rem til denne, lugs er 21 mm. noen som har noen gode tips (bortsett fra ebay) på hvor man kan finne 21. mm. Nato?
Eller må jeg rett og slett ta til takke med å presse inn 22 mm. i lugsene? Tenker at den TS-Natoen i Rødthvittblått vil være veldig passende til 17. mai (jeg er sikkert den eneste her som har tenkt dette) men den finnes "bare" i 20 og 22 mm.

Tips mottas med takk!