JoLu's...bilder (modem burner)

SP II i forgrunnen, men er det en Flodman som henger bak? Din?

Med en NJFF-sticker på kolben? :) Nei, denne ble ervervet på grunn av latskap på pussefronten og ikke av kjærlighet til svensk kvalitet. Det er en Ruger Red Label All-Weather.
 
Bumper denne til glede for nye medlemmer. Du er en jævel til å ta bilder JoLu! Ikke det beste av bildene, men min favoritt siden jeg elsker antifarger:

IMG_6930.jpg
 
Svarte, mulig jeg var litt tidlig innom her, trodde jeg hadde fått med meg alle bildene dine, men langt der ifra. dette var en fornøyelse, lysten til å utvide rolexsamlingen ble ikke noe mindre:D
 
Explorer porno av første klasse! Oppdaget denne tråden først idag, og er kjempe imponert. Explorer serien er en av mine favoritter og det er herlig å se klokkene i sitt rette element. Det bildet Tore skrev om er også min favoritt.

Keep'em coming, JoLu.....pretty please!
 
Du tar veldig gode bilder, i tillegg vil jeg si at du har satt begge explorerne i et helt nytt lys for meg. Dæven de kler diverse farger NATOstraps.. Fantastisk!
 
Eneste jeg savnet var et actionbilde av ryper du postet for et år eller to siden, men usikker på hvor klokkerelatert det var.

Som sagt slettet, men setteren fant en av de etterhvert sjeldne skapningene på dagens skitur - og jeg hadde tilfeldigvis han iPhone med meg...:)

(beklager manglende klokkerelevans, men Explorerne er kanskje tilstrekkelig eksponert):


101.png


102.png


103.png


104.png


105.png


106.png


107.png


108.png
 
Plutselig fikk jeg lyst til å spole forbi både vår og sommer. Artige bilder JoLu:)
 
Dette var jo utrolig morsomt å bla igjennom. Fantastiske og utrolig varierte bilder! Enormt bra. Det morsomme er at igjennom denne tråden har det gått opp for meg at jeg MÅ ha en explorer i samlingen... Så da står speedy, "hulken" og en explorer på listen over "musthaves" for meg. :)
 
Dette er en tråd det alltid er like hyggelig å komme tilbake til.
Som vanlig utsøkte bilder, det være seg om det er iPhone eller din Canon som foreviger motivene. Du er jo også virkelig prisgitt å ha fantastiske motiver og omgivelser å skape dine bilder i.

Virkelig flott! :D
 
Det er vel ikke noe tvil om at dette rett og slett er kunst ...I mine øyne setter dette i allefall standarden hva bilder av klokker gjelder. Fantastiske bilder JoLu.
 
Litt av en skuddtakt du fikk med Ixus'en! Tipper du gjerne skulle hatt en Beretta i hendene enn Kanon (sic).