Klokkespotting

Ung nordmann med velpleid skjegg og Patek på armen i Brooks Brothers-forretning på Times Square i formiddag. En TSer kanskje?
 
I en av Tyrkias fugazishops henger dette banneret. Er det ikke Norges-natoen? :)

35D0DEC1-9F2E-4769-B24E-8924B7479710_zpstcq3mxyf.jpg
 
  • Liker
Reaksjoner: Furch
Spotta en platina Daytona i kantina i går av alle ting. Deretter en Sub på nato på datterens danseskole
 

Kult. Da er det sannsynligvis en original TS-NATO :) Har gått noen remmer både til Watchville-folkene og Red Bar Crew. Remmen på bildet ser ut til å være lik vår rem, og ikke den samme som ble linket til på bukta.

Remmene på eBay var jo litt småkjipt, men ser at det er benyttet en annen produsent. Vet at Morellato har kopiert designet, og det kan se ut som en av deres remmer (eller fra samme fabrikk) ...
 
Redigert:
  • Liker
Reaksjoner: Rødland
en vintage daytona med hvit skive og svarte sub-dials på espa bensinstasjon(bolleland) tidligere i dag! hadde dårlig tid så fikk ikke sett så nøye
 
Flott Hulk på herre i sin beste alder (les: siste halvdel av 30-årene) på Rema 1000 på Vinderen. Samme herre har tidligere vært observert iført en kledelig Panerai, uten at jeg kan si sikkert eksakt modell.
Noen herfra, kanskje?
 
... med rosa Crocs @Thomas84 ?? Definitivt en WIS :)

Skille

Spotting ombord på båt er noe begrenset men en Omega Seamaster (den "vanlige" blå) på HSE-ansvarlig, Longines Hydroconquest på kollega og Blå/lyseblå Gshock G-lide på shift supervisor, men ellers ikke mye. En gigantisk (55+mm) Diesel med.
 
  • Liker
Reaksjoner: Hugo Cabret