Ferie gir litt bedre tid til baking med surdeig.
Her er en liten bildeserie.
Svært fornøyd med smaken, crispy skorpe uten å være for hard og de improviserte hevekurvene.
Flatt laken (nykjøpte) uten strekk i 100% bomull er perfekt til baking, deigen var helt skadefri etter en natt i kjøleskapet.
Note to self: husk å skjære brødet med 45graders helning på kniven, ellers vil ikke deigen brette seg ut. Bommet litt denne gangen
Her er en liten bildeserie.
Svært fornøyd med smaken, crispy skorpe uten å være for hard og de improviserte hevekurvene.
Flatt laken (nykjøpte) uten strekk i 100% bomull er perfekt til baking, deigen var helt skadefri etter en natt i kjøleskapet.
Note to self: husk å skjære brødet med 45graders helning på kniven, ellers vil ikke deigen brette seg ut. Bommet litt denne gangen
Redigert: