Høstdepresjon

Han skal kjøpe seg ny jernhest og skinnjakke.
Altså en slik? :p
image.jpeg
 
  • Liker
Reaksjoner: Edzilla, Rød og JD83
Driver nå å teller ned til neste Londontur med madamen som er om tre uker.
Denne gangen skal vi teste ut et nytt hotell for oss. Det er Sheraton Grand London Park Lane, som ligger rett ved siden av The Athenaeum Hotel & Residences hvor @Auto og jeg bodde i våres.
Rimelig sentralt til det meste i Mayfair. Så tror det skal bli bra :)
Screen Shot 2017-08-29 at 09.44.49.png


Ellers er planen å få levert inn min Blancpain FF som har knekt bezelfjær til service. Har avtalt med frøken Justyna hos Blancpain Boutique i New Bond Street. Da vil de i tillegg ta en full check av verket. Klokken skal være klar for avhenting i oktober når jeg skal på årets guttetur. Prisen er rundt £85. Kan ikke klage på det.

Screen Shot 2017-08-29 at 09.51.50.png
 
Noe annet vi "gleder" oss til, er å spise middag på The Chef´s Counter hos Social Eating House! Til skrekk og advarsel kan siste besøk leses om i denne linken!

Samme dag har vi booket bord til lunsj på Polpetto i Berwick Street. Har lenge ønsket å spise her. Så dette blir spennende. Italiensk kjøkken, Negroni, små retter som er ment for å deles, og deilig italienske viner på glass.
"Re-opened by Russell Norman in bigger premises. The style of food is the perfect match for this relaxed environment: the small, seasonally inspired Italian dishes are uncomplicated, appealingly priced and deliver great flavours."
-Michelin Guide 2017, Bib Gourmand
 
Lørdag kveld blir på The Clove Club. Dette er nok turens høydepunkt for oss begge.
Har prøvd å få booket bord her tidligere, men de beste tidene blir raskt booket. Så her må man sitter klar når de slipper løs reservasjonene for kommende måned.

"The smart, blue-tiled open kitchen takes centre stage in this sparse room at Shoreditch Town Hall. Set menus showcase expertly sourced produce in dishes that are full of originality, verve and flair - but where flavours are expertly judged and complementary; fish and seafood are a highlight."
-Michelin Guide 2017, Én stjerne

 
  • Liker
Reaksjoner: Dingle og HenrikS
The Barbary er helt formidabelt. Stemningen der er på høyde med The Palomar. Maten er også helt innertier hvis man liker den slags.
Spiste med hell her nå i helgen, populært sted - eneste booking skjer på hjemmesiden og da kun til sitting klokken 12:00 eller 17:00, fikk dog bord når vi møtte opp ved åpning mandag (fullt første forsøk lørdag eftermiddag)

Digg mat fra nordafrika og man plukker litt av hvert og spiser som delemat.
Halve opplevelsen her som på mange lignende steder er bordplassering på bardisk rundt kjøkkenet.

Spiste med hell også på Roka, Mayfair. Her hadde de både barbord rundt kjøkkenet og vanlige bord. Ble positivt overrasket av smaksmenyen her - veldig bra sushi. Baby back ribs og flat fisk var dog so-so. Drar vi igjen ville vi nok gått for mer sushi og prøvd oss på en eller flere sakéer, de hadde rått utvalg av det.

Nabolagsrestauranten The Little Viet Kitchen var også en höjdare i Chapel Market / Islington.

Til neste tur i Shoreditch / Brick Lane / Old Spitalfield market satser jeg på å være mer sulten og spise litt mer av streetfooden der.
 
  • Liker
Reaksjoner: Edzilla og Preacher
Spiste med hell her nå i helgen, populært sted - eneste booking skjer på hjemmesiden og da kun til sitting klokken 12:00 eller 17:00, fikk dog bord når vi møtte opp ved åpning mandag (fullt første forsøk lørdag eftermiddag)

Digg mat fra nordafrika og man plukker litt av hvert og spiser som delemat.
Halve opplevelsen her som på mange lignende steder er bordplassering på bardisk rundt kjøkkenet.

Spiste med hell også på Roka, Mayfair. Her hadde de både barbord rundt kjøkkenet og vanlige bord. Ble positivt overrasket av smaksmenyen her - veldig bra sushi. Baby back ribs og flat fisk var dog so-so. Drar vi igjen ville vi nok gått for mer sushi og prøvd oss på en eller flere sakéer, de hadde rått utvalg av det.

Nabolagsrestauranten The Little Viet Kitchen var også en höjdare i Chapel Market / Islington.

Til neste tur i Shoreditch / Brick Lane / Old Spitalfield market satser jeg på å være mer sulten og spise litt mer av streetfooden der.

Hyggelig å høre at The Barbary falt i smak. Ser nå at de har åpnet for booking på deres hjemmeside. "
We are taking online bookings at the times of 12noon Monday to Sunday, and 5pm Monday to Friday, for parties of up to 4 guests. At all other times, The Barbary is walk-in only."
De to gangene vi har spist her var det bare walk-in. Men funket det æv siden vi fikk servert noe flytende mens vi ventet.
Fikk dere tatt turen innom naboen, Jacob the Angel? Folkene bak The Palomar og The Barbary åpnet nettopp dette stedet.

Helt enig med deg vedr. Shoreditch spesielt.... Nødt til å være rimelig sulten og tørst. Vanvittig mye å velge i for foodies, og drunkies ;)

Bare 17 dager til vi er tilbake i London. Kan nesten ikke holde ut ventetiden....
 
  • Liker
Reaksjoner: adamskater
Svågern kommer i forbindelse med jobb bli boende i Liverpool og senere London fra november og utover våren, regner med det blir en liten comeback til London. Eventuellt sjekke ut Liverpool. Heller mot det førstnevnte :)
 
  • Liker
Reaksjoner: Edzilla
Fikk også med oss ikke-mat relaterte aktiviteter og Book of Mormons anbefalles å det varmeste, South Park-gutta leverer virkelig - selvsagt på den grove humoren men musikalsk var den også overraskende god.
 
  • Liker
Reaksjoner: karving og Edzilla
Mener å ha lest om Experimental Cocktail Club i London her inne før gjennom Edzilla. Var der i går. Veldig bortgjemt følelse. Interessante og gode cocktails men man må være glad i forholdsvis høy (elektronisk) musikk.
 
  • Liker
Reaksjoner: Edzilla
Mener å ha lest om Experimental Cocktail Club i London her inne før gjennom Edzilla. Var der i går. Veldig bortgjemt følelse. Interessante og gode cocktails men man må være glad i forholdsvis høy (elektronisk) musikk.

Prøv Opium som ligger like ved neste gang. Liker du Dim Sum så er ikke det noen ulempe.
 
  • Liker
Reaksjoner: ahpadt
Reiser nå på fredag til London.
Noen som er i byen som er klar for en micro-gtg. Send gjerne pm.
 
Må bare få lovt il å berømme servicen hos Blancpain.
Leverte klokken min på fredag hos Blancpain sin Boutique i New Bond Street. Hadde på forhånd avtalt med Justyna Pawelczak om å levere inn klokken for å få byttet klikkfjær til bezelen. Justyna er Assistant Manager hos Blancpain Boutique´n i London.
Hyggelig ble jeg og madamen tatt i mot. De ventet på oss, og hadde gjort det meste klar for å sende inn klokken. Liten prat om Blancpain sine klokker, og deres nyheter.
Klokken skal være klar om 4 uker. Prisen var heller ikke så ille. Rundt 85 pund for ny fjær. De ville samtidig gå over klokke for å gi en rapport på dens tilstand, og mm det er ting som bør utbedres, eller ei.
Status på klokken gjøres online på deres egne servicenettsider.
Customer Information System.jpg

Customer Information System2.jpg