Vinen er flott. Den trenger litt tid i glasset for å åpne seg. På nesen kjennes den krydret og frisk, med hint av sort pepper. I munn er den medium fyldig med bløte til medium tanniner. Smaker av mørke bær, som moreller og bjørnebær. Ikke noen typisk spanjol med andre ord. Kunne med hell blitt dekantert til forretten, og nytet til hovedretten.
Så til kjøttet. Her hadde vi håpet på noe episk godt. Dry age kan enten være himmel, eller rent helvete. Stykket var skåret i skiver på bein, og fargen var som jeg håpet. God og rød. Lukten av dry age kan noen ganger minne om pop-corn, og ost. Litt uvant. Men det kan være riktig så godt.
Denne derimot var nok ikke slik vi hadde håpet. Kjøttet var langt fra så mørt man kunne ønske, og fettet var ikke smeltet skikkelig. Jeg tror også at dette stykke hadde ligget for lenge til tørrmodning, og tippet over fra å være godt med litt pop-corn og ostsmak. Til at dette overdøvet smaken av kjøttet.
Tilbehøret som mac & cheese er jo moro, og stekte gulerøtter skal mye til for å bli feil. Salaten var helt himmelsk. Godt med trøfler og hasselnøtter. Nom Nom. Men kjøttet var faktisk en liten katastrofe. Servitøren la også merke til at madamen gryntet litt på nesa, og lot en del av kjøttet bli igjen på tallerken. Jeg derimot jobbet det ned, og skylte godt.
Så til kjøttet. Her hadde vi håpet på noe episk godt. Dry age kan enten være himmel, eller rent helvete. Stykket var skåret i skiver på bein, og fargen var som jeg håpet. God og rød. Lukten av dry age kan noen ganger minne om pop-corn, og ost. Litt uvant. Men det kan være riktig så godt.
Denne derimot var nok ikke slik vi hadde håpet. Kjøttet var langt fra så mørt man kunne ønske, og fettet var ikke smeltet skikkelig. Jeg tror også at dette stykke hadde ligget for lenge til tørrmodning, og tippet over fra å være godt med litt pop-corn og ostsmak. Til at dette overdøvet smaken av kjøttet.
Tilbehøret som mac & cheese er jo moro, og stekte gulerøtter skal mye til for å bli feil. Salaten var helt himmelsk. Godt med trøfler og hasselnøtter. Nom Nom. Men kjøttet var faktisk en liten katastrofe. Servitøren la også merke til at madamen gryntet litt på nesa, og lot en del av kjøttet bli igjen på tallerken. Jeg derimot jobbet det ned, og skylte godt.